Forutsigbar lørdag

Forrige økt med Treningscamp ble en forutsigbar onsdag. Selvsagt måtte jeg følge opp med en forutsigbar lørdag! Ukas langtur ble Skøyen – Fornebu – Skøyen.

Allerede da jeg gikk ut døra hjemme i Vika, fikk jeg selskap av en camper: Der sto Claus og ventet. Han hadde løpt hjemmefra, men Claus bor ikke i nabolaget... Pulsklokka hans viste nesten 12 kilometer! Han skulle visst virkelig teste formen i dag. Vi løp sammen bort til Skøyen, der Kari, John og Helga møtte oss klokka 10. 

Turen gikk som vanlig mot Fornebu. Vi er mange som har løpt denne turen flere ganger nå, og det er jo fordi den passer så godt for langtur. Ruta er flat, man løper på asfalt eller grus, og distansen kan enkelt utvides eller kortes ned. Det er tradisjon, forutsigbart, trygt – og veldig fint!

Underveis snakket vi om at vi alltid har så flaks med været på disse langturene våre. I dag tidlig var det nok en grå og trist morgen, men så ble det kjempefint utpå dagen. Vi løp i sol og varme og med fantastiske farger rundt oss. Man kan bli salig av mindre. 

Kari, Claus, Helga og John med sin beste løpestil til ære for fotografen.
Ute ved det (forholdsvis) nye Statoil-bygget, ville Kari og Helga løpe tilbake til Skøyen igjen, mens John, Claus og jeg fortsatte videre mot Storøya. I tilfelle noen lurte: Enda mer høstlig idyll der ute! 

På vei mot tuppen av Storøya.

Det blir stadig enklere å løpe fra meg.
Vel hjemme igjen hadde jeg, ifølge Runkeeper, løpt litt over 22 km. Godkjent! Gale Claus rundet vel akkurat 35 km før han gikk på t-banen på National. Dét kaller jeg langtur. Imponerende! 

Håper dere andre kom dere greit hjem. Nå er det tid for å nyte lørdagskvelden! 

Her kan du registrere treningen din med TC. Vi ses i neste uke! 

    

Kommentarer