Ullevålseter, anyone?

Jeg byr opp til langtur på lørdag igjen. Denne gangen har jeg lyst til å løpe fra Sognsvann til Ullevålseter. Veldig lenge siden sist! 

Strekningen Sognsvann – Ullevålseter er en klassiker, men veldig fin, synes jeg. Jeg tenkte å løpe i rolig motbakketempo opp til Ullevålseter, snu der og løpe tilbake. Jeg kommer nok også til å løpe fra Sognsvann og hjem (jeg bor i Vika). Hvis du synes motbakke er utrolig moro, kan du fortsette fra Ullevålseter til Skjennungstua, men den må nok jeg stå over.

Sognsvann – Ullevålseter – Sognsvann er 11 km. Dette er omtrent samme distanse som når vi løper Skøyen – Fornebu – Skøyen. Forskjellen er selvsagt at det er motbakke halve veien, mens Fornebu-turen er flat. Men tenk så fint det er i Marka nå!

Jeg tar banen som er på Sognsvann 10:01. Så la oss møtes utenfor Sognsvann-kiosken cirka 10. Du må gjerne gi beskjed om at du kommer, for da venter vi på deg hvis du er litt forsinket. 

Håper vi ses!

   

Kommentarer