Still going strong

Gjengen på vei gjennom en av parkene på Fornebu.
Det er fremdeles mange som er interesserte i langturer i helgene. Og hvorfor ikke, det er ennå en stund til skisesongen starter (får vi tro), og noen trener kanskje til en av de seine løpskonkurransene, som Jessheim Vintermaraton. I går var vi uansett ti stykker som stilte til start ved Skøyen stasjon og løp til Fornebu. 

Litt spredning i feltet ble det, der jeg og noen til var komfortable med å danne baktroppen. Gunnar satte av gårde i veldig høyt tempo, og etter hvert ble han borte. Men han er stor gutt og fant nok fram på egen hånd.

Ute ved Statoil-bygget tok vi en drikke- og fotopause og delte oss i to. Maria, Helga, Jane og jeg løp tilbake til Skøyen, mens Claus, Kari, Frank Emil, Trygve og Marit fortsatte videre. De kom seg helt til Storøya, og det så veldig fint ut! 

Helga, Jane, Marit, Trygve, Claus, Maria, Kari og Frank Emil. Gunnar var nok tilbake på Skøyen da bildet ble tatt.

Jeg måtte visst også være med på et bilde.

Claus, Marit, Frank Emil og Kari i fint driv på Storøya. Trygve har tatt bildet.

Ingen grunn til å sitte inne og fyre i ovnen ennå!

Denne langturen er på omtrent 11 kilometer, hvis du løper Skøyen-Fornebu-Skøyen. Flere av oss løper hjemmefra også. De som løp til Storøya fikk nok 5-6 km mer enn vi som snudde ved Statoil. Min pulsklokke er stadig like ødelagt, men nå bruker jeg Runkeeper-appen, og den mener jeg løp 18,2 km i går. Litt pussig at Garmin alltid har påstått at nøyaktig samme rute er omtrent 17,4 km, men det er ikke så veldig viktig akkurat. Tempoet var ifølge Runkeeper på 6,19 i snitt, men det er litt unøyaktig. Siden mobilen ligger i drikkebeltet, tar jeg meg ikke bryet med å stoppe appen når vi tar pauser. Og nei, vi tar ikke mange drikkepauser, hehe. Men alltid en etter «lille mördarbakken» (på Lysaker), og en ved Statoil (der vi ofte snur).

Da gjenstår det å si takk for turen! Behagelig tempo, synes jeg, og hyggelig selskap. Her kan du registrere treningen din. 

Fortsatt god søndag kveld! 

(og slapp av; jeg har fått livstegn fra Gunnar altså. Det hadde vært ganske kjedelig om vi hadde mistet ham)

 
    

PS: Er du på Instagram? Følg oss gjerne! Vi heter @treningscamposlo.  

Kommentarer