Søndagstur < intervaller

Veldig gøy å løpe med dere i dag! Vi var i underkant av 30 stykker, inkludert én ny. Velkommen til Torunn, håper å se deg igjen!

Forrige gang sa jeg at vi skulle løpe bare doble runder fordi det begynner å bli mørkt om kveldene og det kan være lurt å velge en intervallvariant der tempoet er litt lavere. Så unngår man knall og fall i høstmørket, liksom. Men vi kan jo ikke løpe bare doble runder og det som verre er frem til våren! Så i dag måtte jeg gå tilbake på mine egne råd fra forrige gang og heller lansere denne varianten: Annenhver dobbel og enkel runde.

Det er nesten like enkelt som å løpe bare doble runder: 
2 runder (cirka 900 meter, du kan løpe mer eller mindre enn det) 
pause på 1:10
1 runde (cirka 450 meter)
pause på 1:00
2 runder - og så videre, helt til vi hadde 12 runder i beina. Halvveis skiftet vi løpsretning, bare for å få ekstra mye å bryne oss på. 

Kveldens bonus var definitivt Siri. Hun kom nemlig innom på overraskelsesbesøk! Utrolig hyggelig! Siri startet Treningscamp, og var lenge fast trener for oss. Det siste året har vi sett mindre til henne, og da er det ekstra gøy når hun stikker innom. Og det må sies: Hun tar ikke fem øre for å piske folk rundt. «Er det søndagstur, eller er det INTERVALLER??» brølte hun mens vi vettskremt satte opp farten. Haha, jeg elsker det! Godt å ha deg tilbake, Siri. 

Her kan du registrere kveldens dont. Takk for innsatsen!
 
    

Kommentarer