Oppladning til «perseløpet»

Jeg er ganske flink til å komme meg i parken for å trene med dere, men ganske dårlig til å huske å telle hvor mange vi er. Jeg tipper 15 stykker i kveld, vi var i hvert fall flere enn ti før vi begynte å varme opp. Og et par stykker kom til under de to første, rolige rundene. 15 it is!

Men altså, antallet er ikke det viktigste. Det viktigste er at vi som var på plass i parken i kveld, fikk trent intervaller. Hvis du i tillegg hadde det rimelig greit, ja kanskje til og med litt gøy mens du holdt på, vil jeg si at det er maks uttelling! 

Det ble seks doble runder i dag. Enkelt og greit. Det er blitt mørkt om kveldene nå, og ikke alle løper med hodelykt eller lys (meg selv inkludert). Da er det lurt å velge en intervallvariant som gjør at tempoet går litt ned, så blir risikoen for å snuble og slå seg litt lavere. 

Jeg er fremdeles i god form, og løper mer enn gjerne. Men tempoet er dessverre på full fart nedover. I dag innså jeg at jeg og gravidmagen måtte løpe en del snarveier – men det er helt greit altså! Jeg er bare glad så lenge jeg henger sånn noenlunde med.

Konkurransesesongen er ikke over ennå, og på lørdag skal flere av dere delta i Hytteplanmila. Håper kveldens økt ble en fin oppladning, og ønsker dere lykke til. Hytteplanmila har rykte på seg for å være et realt «perseløp»; en kjapp 10 km, der mange kroner løpesesongen med en ny personlig rekord på distansen. Jeg løp der for tre år siden (virker som en evighet siden nå) og kan absolutt anbefale arrangementet. 

Konkurranse eller ikke: Ønsker alle en fin helg! Jeg kan ikke by opp til langtur på lørdag, men er du i byen og har lyst til å samle kilometer med de andre, er det bare å ta initiativ på Facebook-siden vår. 

Her kan du registrere kveldens økt. Vi ses neste onsdag!
(og selvsagt blir det bakkeintervaller til Tryvann på mandag, men der melder jeg pass)


    

Kommentarer