Lyspunkt i mørket

Det er ganske utrolig. Under treet i Frognerparken denne onsdagen sto det hele 30 stykker som ville løpe intervaller i parken. Og hele fem ! nye.. Det er fantastisk, faktisk. Det er tross alt slutten av oktober.
Det er mørkt i parken om kvelden nå, spesielt etter at vi stilte klokka natt til søndag, og det er ikke så godt opplyst. Før vi i det hele kom i gang ble vi møtt av en annen løpegjeng som løp en del av løypa vår- uten lys. Vi klarte heldigvis å unngå kollisjon. Selv var det mange, men ikke alle av TC-gjengen som hadde refleks eller lys. Nå er det ikke biler i parken, men jeg oppfordrer alle til å være litt synlige også på intervallene. Så synes vi også for de flinke syklistene som sykler med lys på stier og veier, men som knapt ser oss før en hel horde løpere kommer forbi.

Men altså- vi var jo i parken for å trene godt. Denne gangen valgte jeg en variant med flest doble runder, blant annet siden det var mørkt. Men først måtte vi få igang beina.
Vi kjørte enkel-dobbel-dobbel-dobbel, med litt over 1 minutts pause mellom intervallene. Så snudde vi og kjørte følgende: enkel- dobbel. Og så til slutt dobbel "riktig vei". 
Det kan virke rotete, men fordelen er ganske enkelt at etter noen seige runder, så skifter vi fokus og får opp farta. Det virket ganske så bra- vi var ganske så slitne etter rundene.
Og til dere nye- det kan være ganske vondt og slitsomt de første gangene, men det blir bedre ganske raskt. Vi håper dere kommer tilbake!
Her kan du registrere treningen din om du var med i parken.
Bli også gjerne med i Treningscamp, så kan du vinne premier for oppmøte. Vi teller snart over for flere måneder, så da gjelder det å være på hugget.  
Det er fritt fram for å dra igang langløping på lørdag. ELlers så er det fortsatt noen få løp igjen i sesongen. God løping og husk refleks eller lys! 
    

Kommentarer