Langtur i morgen

Jeg spurte på Facebook i går om noen var interesserte i å bli med på langtur på lørdag. Jeg fikk et par svar, og det er godt nok for meg! Så: 

Oppmøte ved Skøyen stasjon klokka 10 i morgen. Vi løper ut til Fornebu og omtrent til det store Statoil-bygget der ute. Jeg kommer nok til å snu der og løpe tilbake, men det er fullt mulig å løpe videre. Mange muligheter der ute! 

Distansen Skøyen-Fornebu-Skøyen er omtrent 11 kilometer. Mange løper også til og fra Skøyen. Selv bor jeg i Vika og ender opp med rundt 17 kilometer. 

Vi prøver å holde oss til et rolig langtur-tempo, og bruker nok 6 minutter per kilometer. Denne ruta passer kjempefint for en rolig tur, fordi det stort sett er flatt - og vi løper på asfalt. Bli med! 
Sprek gjeng foreviget på en av sommerens langturer til Fornebu.

 

Kommentarer