Førstemann blir klubbmester!

Onsdag blir det klubbmesterskap for Treningscamp i Frognerparken, og vi håper dere blir med! Mesterskapet blir uhøytidelig og alvorlig på en gang. Det er ganske morsomt å konkurrere enda mer enn hvem som kommer først opp bakken på de vanlige rundene våre. Vi møter klokka 20 som vanlig, og organiserer oss etter det. Jeg tror også at vi kan love supert løpevær, skal vi dømme etter værmeldinga.

Klubbmesterskapet foregår slik: Vi skal rett og slett løpe omkapp i to kategorier: 3 kilometer eller  5 kilometer. Løypa er den 1 kilometer lange Parksprintløypa som du løper flere ganger, avhengig av hvilken distanse du velger.  Du melder deg på til en av oss i sekretariatet manuelt før start, så vet vi hvilken kategori du skal løpe. ( Fullt navn funker fint.) Det ligger også event på Facebook-gruppa. Meld deg gjerne der også, så har vi litt oversikt over hvem som blir med.

Tida tar du selv om du har klokke. Hvis ikke så skal vi forsøke å få notert tida når du krysser mållinja. Juryen i styret ( arrangementskomiteen), vil se over tidene, og deretter finne ut hvem som fortjener premie.

Det er ikke bare heder og ære det knives om, heller. Klubbmesterskapet er sponset med fine premier fra Adidas og fra nettbutikken Løpeskjørt. Tusen takk, det er vi utrolig glade for! Vi har hørt at det er fine premier som er veldig treningsrelatert. Husk også at du forøvrig får rabatt som TC-medlem om du handler hos Løpeskjørt. Også blir det selvfølgelig søte premier til alle etter løpinga.

Er du klar for fart under joggeskosålene og litt skikkelig konkurranse i parken? Da ses vi onsdag!

PS: Og husk at dette er et klubbmesterskap for alle som er med på TC-treningene! Om du ikke har konkurrert før, så skal dette være bare for gøy ( og litt alvor). Alle er velkomne. Det er selvsagt lov å ta det hele som treningstur. Dessute vil jeg bare påpeke at vi stort sett har løpt 6 kilometer når vi er ferdig med de ordinære onsdagsøktene.


   

Kommentarer