Campens mestere

I kveld var det ikke vanlig intervalltrening i parken. I stedet arrangerte vi klubbmesterskap! Sist gang var for to år siden, så nå var det på tide med en ny TC-konkurranse. 

(her kan du lese om klubbmesterskapet i 2013) 

Godt over tretti personer stilte til start. Vi kunne velge mellom to distanser: 3 km eller 5 km. Løypa var den samme som vi ofte løper om vinteren når snøen hindrer oss fra å løpe den vanlige løypa vår. 1 runde er på 1 kilometer, så det var ikke altfor komplisert å holde styr på antall runder man løp. Fellesstart med alle sammen, og folk tok sin egen tid på egen klokke. Selv løp jeg 5 kilometer.

Fire vinnere av hver sin klasse fikk premie. I tillegg ble alle «pallplassene» annonsert. Jeg har ikke tidene, men husker at det var imponerende. Dere er gode! 

Jeg tror jeg husker alle som kom på pallen: 

3 kilometer, damer
3. plass: Kari
2. plass: Carina
1. plass: Eva Marie 

3 kilometer, herrer
3. plass: Joachim
2. plass: Thomas 
1. plass: John 

5 kilometer, damer
3. plass: Siri 
2. plass: Inga
1. plass: Jorunn på 22:01

5 kilometer, herrer 
3. plass: Frank Emil
2. plass: Vemund
1. plass: Trygve på 20:02

I tillegg fikk Ginta, Inga og Mari uttrekkspremier. 

Jeg tror ingen tok bilder, til det var det for mørkt. Men jeg skal være så freidig at jeg påstår at alle hadde en kjempefin kveld. Det var god stemning, og i tillegg fikk vi kake! Da blir kvelden automatisk en hit hos meg.

Takk til styret for at dere arrangerte klubbmesterskapet! Og takk til Adidas og Løpeskjørt for flotte premier!   

Du kan registrere innsatsen din her. Jeg blir gjerne med på en langtur på lørdag, legger ut mer informasjon om det i morgen. Vi ses! 
 
    

Kommentarer