Til topps i høstmørket

I går var det som vanlig bakkeintervaller til Tryvann. Trygve var omtrent eneste veteran på treningen, og han steppet inn både som trener og som blogger etterpå. Takk for innsatsen! Her er rapporten hans:

Høsten er definitivt her. Dørstokkmila oppleves kanskje litt lenger, men i andre enden er jo tilfredsheten av å fullføre denne økta i høstmørket enda større! I kveld var undertegnede en av få gamle travere til stede. De siste ukene har vi blitt bortskjemt med rekorddeltakelse hver mandag, og man kan jo lure på om dette skal vare. Svaret på det er definitivt ja. Grunnen til det er jo naturligvis at denne økta blir man avhengig av.
 
 Det var minst 2 nye også i kveld. Jeg var ikke helt forberedt på å lede økta, så dere får ha meg unnskyldt om det ble en litt dårlig introduksjon for dere nybegynnere. Av samme grunn glemte jeg å telle hvor mange vi var, men vi var cirka 20, tror jeg. Det som er fint med at vi er så mange som vi er nå, er at det alltid er nok av folk som vet hva som skal skje.

På toppen ventet igjen Knut med drikke og bananer! Til de av dere nye som skulle lure - dette er ikke en fast del av opplegget, men Knut er en fantastisk mann som selv har tatt initiativ til dette. Vi skal ikke forvente at du gjør dette hver mandag, men det er utrolig gøy når du er der - takk Knut! 


Høstmørket er en utfordring når det skal tas bilder på toppen :)

Vi setter stor pris på om du registrerer treninga di her. Da holder vi oversikt over hvor mange vi er på treningene.Til neste mandag: Husk refleks! Siste bit uten fortau fra Frognerseteren er skummel uten.Og til slutt, lykke til på Oslo maraton for de som skal løpe en av distansene der! Lise Marit organiserer felles feiring på byen på kvelden (se post på Facebook eller les mer på bloggen) - der er alle campere velkomne, både de som skal løpe og de som har andre planer på lørdag. Men husk å melde deg på (helst innen tirsdag, altså i dag)!     

Kommentarer