Politikere og naturens vrede

Det ble langtur denne helgen også. For Eva Marie ble det faktisk to. Lørdag møttes hun og John ved Sognsvann og løp igjennom ruten til Ivar Formos minneløp, også kjent som tre opp og ned. Det var en våt og gjørmete opplevelse, men ikke verre enn at begge fikk lyst til å melde seg på. 

Fra lørdagens søletur. Foto: Eva Marie


Søndag var det klart for en ny langtur. Denne gangen med start fra Skullerud. Fire stykker dukket opp. Eva Marie, Thomas P, Olav og meg. Olav hadde løpt til Skullerud via Østensjøvannet, så han hadde allerede over 10 km i beina. Vi løp innover i Østmarka til Mariholtet, så nordover til Ellingsrud, vestover til Haugerud og så tilbake igjen til Skullerud. Vi holdt oss stort sett på grusvei. Men deler av veien var vasket vekk av regnet denne uken. Jeg håper de klarer å reparere skadene før Nøkkelvann rundt. De aller verste skadene var i den løypa, men vi så skader skader flere steder på turen vår.


Denne veien pleier det å løpe mange i bredden på Nøkkelvann Rundt.

Her pleide det å være en fin grusvei.

Ellers merket vi at det nærmer seg valgkamp. Ved Ellingsrud stod Arbeiderpartiet og delte ut appelsiner. De ble godt tatt i mot og smakte godt etter ca 13 km. Når vi sprang forbi veien inn til Lutvann møtte vi på flere AP-folk med appelsiner. Ved Bøler stod SV med sjokoladekake og saft. Det passet veldig bra etter 21 km, og når vi kom ut igjen på Skullerud så stod det en ny gjeng fra SV og ga oss mere saft. Merkelig nok var det ingen av dem som sa noe om hvorfor vi skulle stemme på dem. Helt tilbake til Skullerud T kom turen på 24 km. 


Her er gjengen fått i seg litt næring og er kommet over halvveis

Jeg var også med.


I morgen er det klart for bakkemandager igjen. Vi sees da.
Utsikt fra Grønlia. Mandagsbakkene går opp den lille bakken du skimter i bakgrunnen. Opp til Trvannstårnet. Bli med.

Om du var med og løp kan du registrere det på denne lenken Hvis du var med på et løp i helgen og sprang med Treningscamp som klubb eller lag kan du bruke samme lenke (velg løp)

Kommentarer