Nykommerne bare fortsetter å dukke opp!

Vi merket definitvt «Osloby-effekten» etter at denne artikkelen sto på trykk i Aftenposten tidligere i sommer. Plutselig var vi ekstra mange på treningene, og særlig Claus og mandagsgjengen merket det på bakkeintervallene. Vanligvis blir vi gradvis færre nye utover høsten, men foreløpig ser vi ingen tegn til den nedgangen. I kveld var det hele fem nye i parken - utrolig hyggelig! Velkommen til Kjerand, Mikaela, Ola, Svein og Anette (stavemåten er neppe riktig på alle sammen)! 

Det ble seks doble runder i dag. Enkelt og greit. Vi var omtrent 20 stykker som løp, og det er ikke så verst med tanke på at denne onsdagen er midt mellom Oslo Maraton og Oslos bratteste. Kan tenke meg at noen var slitne etter OM sist lørdag, mens andre holdt igjen fordi de skal løpe opp Wyller-løypa førstkommende lørdag. Men jeg synes det var bra tempo i kveld altså, det skal sies! Og jeg var som vanlig rimelig sliten etter siste runde... Puh!

Her kan du registrere treningen din med oss. Hvis du bruker Facebook, kan du søke på Treningscamp og følge oss der også.

Til dere nye: Håper å se dere igjen snart! Til alle: Takk for i kveld!
 
    

Kommentarer