Mange i mørket

Det var så stille i parken da jeg kom dit denne onsdagen, litt tidligere enn vanlig. Men plutselig- ut av mørket kommer den ene etter den andre. Og plutselig var det hele 27 ( Claus telte) som skulle være med på intervaller til tross for høstferie. Hele to var nye- spesielt velkommen til dere!
I kveld kjørte vi et opplegg med litt lengre runder, av flere grunner. I og med at det er mørkt, så er det greit at farta går litt ned. Da er det lettere å se hindringer i tussmørket. Dessuten skal vi ha klubbmesterskap i parken neste uke, og da er det lengre distanser. Mer info kommer både på bloggen og Facebook- følg med!

Som vanlig skulle vi gjennom 12 runder, men jeg valgte følgende fordeling: Enkel- dobbel-dobbel- dobbel- enkel-dobbel- dobbel. Da blir det litt fart innimellom, samtidig som vi får ekstra utholdenhet, og litt lengre pauser. Vi kjører 1.15 pause mellom de doble rundene, og ca. ett minutt etter enkle runder.


Og det manglet ikke på innsatsen. Når sjølv veteranene i parken mister tellinga på rundene fordi de kjører hardt, så er det bra! Jeg hadde heller ikke mye krefter i låra på sisterunden, og måtte se meg slått i spurten inn til mål.

Tusen takk for at dere er så positive og at dere er så slitne og blide når vi er ferdige! Det er alltid inspirerende. For dere som er medlem av Treningscamp, så må dere huske å
registrere treninga. Så håper jeg vi ses til uformell konkurranse neste onsdag! 
    

Kommentarer