Månelyst

Jeg ble litt skuffa når jeg kom frem til Gressbanen i kveld, for vi var bare syv stykker. Vi har vel blitt litt bortskjemt med det store oppmøte den siste tiden. Jeg sjekket hvordan oppmøtet var for akkurat et år siden. Vi var syv den gangen også, så det er vel heller et normalt oppmøte for denne tiden av året. Det er visst høstferie for noen, mens andre har slitt seg opp Oslos Bratteste og følte kanskje ikke behov for et så snarlig gjensyn med Tryvannstårnet. Kari og jeg deltok også på lørdag. For min del var det dog ikke lørdagens løp, men heller kveldens store middag, som plaget meg mest. Men den forble på innsiden.
Det var liten spredning i feltet i kveld, og i alle for meg er det en stund siden jeg kunne starte siste intervallet så høyt opp i bakken.

Ta med refleks siste intervallet har ikke fortau.

Noen refleksvester er bedre enn andre.


Her er linken til egenregistrering av treninga

Kommentarer