Kampklare med Treningscamp!

Oslo Maraton nærmer seg med stormskritt og i dag var siste mulighet til å få med seg en TC-trening før løpet. Det regnet og var ganske høstgrått ute i kveld, og det var fristende å legge opp til en litt daff økt. Heldigvis ble det med tanken – i stedet gikk jeg for samme variant som for tre uker siden: Haugevis av enkle runder! Tempo! Mange og korte pauser! Kort sagt, alt det vi liker ekstra godt. 

Vi løp 5 enkle runder med ett minutts pause mellom, deretter en dobbel runde og pause på 1:10, og så fem enkle runder til (med ett minutts pause, så klart). Vi skiftet løpsretning og la inn den doble runden i midten for at det ikke skulle bli for monotont å løpe enkle runder, men jeg tror vi kan prøve å løpe bare enkle en gang også. Jeg tenker i hvert fall at det er alt annet enn monotont å løpe med såpass høy fart som korte runder legger opp til! 

Jeg gjorde den klassiske feilen med å begynne altfor hardt, og dermed gikk jeg på en liten smell da vi var omtrent halvveis. At jeg aldri lærer! Men, som alltid, klarte jeg å komme meg rundt og rundt, alle tolv rundene. 

Vi var to nye i dag: Elisabeth og Einar. Velkommen til dere! Og masse, masse hell og lykke til alle som skal løpe på lørdag! Jeg tør påstå dere er forberedt til fingerspissene etter å ha trent med oss ;-) Selv har jeg mer eller mindre bestemt meg for at jeg skal droppe løpingen og heller være heiagjeng, så ikke bli skremt om dere hører noen brøle «HEIA TRENINGSCAMP!» fra sidelinjen.

Husk å registrere treningen din her.  

Vi ses!
 
    

Kommentarer