De lange og seige rundene

Ja, jeg vet det. Intervaller er litt fæle. Det er lov å grue seg- litt. Men heldigvis er det så godt etterpå!
Denne onsdagskvelden var det 25 i parken, i varmt høstvær, derav en ny. Bra! Termomenteret i bilen viste faktisk 17 grader selv om klokka var 20- la oss håpe det varer en liten stund til!
Løpesesongen er hvertfall ikke over, og allerede om ti dager er det folkefest og alle distanser under Oslo Maraton. Mange har kanskje trent mot sitt første løp eller mot en lengre distanse enn tidligere, og akkurat det la vi inn i dagens trening. 
Intervallene i Frognerparken er jo alltid 12 runder i ulike varianter, og denne gangen dro vi fram de lange rundene. Det betyr mer melkesyre, mer gutsing og litt fler som må innom en snarvei sånn mot slutten. Men herlighet så effektivt det er! Vi kjørte rundene på denne måten: Enkel. dobbel. dobbel. Enkel, dobbel, dobbel, dobbel. Mellom de enkle rundene kjører vi ca ett minutts pause, og litt lengre etter en dobbel runde. Fordelen med de lange rundene ( dobbel runde =lang runde), er at vi blir fort ferdige. Eller vi får hverfall følelsen av det.
Jeg var skikkelig deilig sliten etterpå, og det så ut som om det var gjennomgående i hele gruppa.  Husk å registrere treninga her! 

   

Kommentarer