Blodig mandag

Etter gårsdagen økt var beina mine støle, så  i dag håpet jeg egentlig at det ikke stod noen ved Bakkekroa. Da kunne jeg bare ha snudd og dratt hjem igjen. Men dessverre var det 20 personer klare til å løpe opp bakkene i kveld. Fire nye var det også. Fremdeles nye som har funnet oss gjennom Aftenposten.

Legg til bildetekst


Musklene føltes mye bedre når de ble varme, og jeg kom opp i dag også. Det gjorde de fleste andre også. Det var noen få som valgte å gi seg etter tre intervaller. Det er fullstendig lov. Kanskje blir det fire neste gang. Dessverre var det ingen servering i kveld. Det var også såpass kjølig på toppen at flere valgte å dra nedover igjen med en gang uten å vente på gruppebildet, og det var kanskje like greit for det bildet overlevde ikke nedturen.

Nedover tok jeg turen gjennom skogen, og fikk følge av flere. Denne gangen hadde jeg med meg hodelykt. Gjennom skogen klarte vi oss fint, men ut på asfalten klarte jeg å snuble og fikk ut litt blod. Beinet overlever nok, det gikk verre med mobilen.Om du var med i kveld setter vi pris på at du registrerer det her 

Kommentarer