Trøkket holdes oppe

Vi er mange som har fortstått at det ikke er noen grunn til å slakke av på treningen selv om august lir mot slutten. 22 sprekinger stilte fra start ved Bakkekroen mandag 24. august, og en tok oss igjen etterhvert (dvs ved bommen). Velkommen til nykommerne (jeg hilste på Else, Ulf og Camilla), og selvfølgelig til gamle travere.


Vemund sørget for tidtaking, og klatret mange bonusmetre som følge av at han løp nedover i pausene for å passe på at alle fant veien opp. Selv var jeg fornøyd med å danne baktropp, med 7 jevne 5 minutters-drag, det siste dog litt kortere.


På toppen ble vi igjen møtte med Knuts ufattelige luksusservering, og gruppa løste seg raskt opp for retur. Jeg fikk en veldig hyggelig tur ned gjennom skogen med Alfred, Per, Helge og Vemund. Det var i mørkeste laget enkelte partier gjennom skogen, litt skummelt med tanke på overtråkk.


Neste gang stiller jeg med tynn jakke til hjemoverturen, og det er dessverre på tide å begynne å bruke refleks. Takk for en god start på treningsuka!


Registrer gjerne treninga di her!


Kommentarer