Søndagstur

Ukas langtur ble på gamle trakter, men på en «ny» dag: Søndag. Ble veldig glad da jeg så at både Jane, Eirik og Margaret ventet på meg ved Skøyen stasjon - jeg var usikker på om det kom noen i det tatt. Og noen få minutter over 10, kom også Siri løpende. Dermed ble vi fem stykker som satte kursen mot Fornebu. 

Ute ved det faste samlingspunktet der vi avgjør om vi skal løpe tilbake til Skøyen eller fortsette litt videre, var alle enige om at en ekstra runde innom Storøya passet fint i dag. Det blir fort fem kilometer ekstra av det, men samtidig er det utrolig fint der ute. 

Siri, Margaret, Eirik og Jane på tur.

Vi trenger en selfiestang!
På vei tilbake var det betydelig mindre skravling enn på første halvdel av turen, antakeligvis fordi folk merket de ekstra kilometerne og den stekende sola. Men det er jo ikke nødvendig å snakke sammen hele tiden heller, noen ganger holder det lenge å konsentrere seg om sine egne steg og sin egen pust. 

Jeg endte på godt over 22 kilometer i dag, og det er jeg kjempefornøyd med! Moro med Margaret som var helt ny på Treningscamp-trening, håper vi ser mer til henne. Også veldig gøy at vi traff på campere mens vi løp: Først Anne E ute ved stranda på Storøyodden, og så traff jeg Mariken da jeg løp alene fra Skøyen til Vika.

Da sier jeg bare takk for turen til alle. Vi ses til uka! 

(her kan du registrere treningen din)  
 
    

Kommentarer