Smaken av innsats

Hjelpe meg, så sliten jeg ble i dag! Tror det kan sies om en del andre, også...? Vi løp den delvis forhatte varianten 1-2-3-3-2-1, og tempoet var jevnt over høyt. Som den enkle sjelen jeg er, blir jeg lett revet med når andre løper fort og heier på meg underveis, så da siste runde var unnagjort måtte jeg rett og slett sette meg ned. Rumpa på bakken etter trening; det skjer ikke ofte (som regel står jeg lent mot en stolpe eller et tre og hiver etter pusten).

Hvis du synes 1-2-3-3-2-1 gir liten mening, kan den økta forklares relativt enkelt så her: 
1 runde (tilsvarer 450 meter, kan kortes ned og bygges ut)
pause på 1 minutt
2 runder
pause på 1:10
3 runder
pause på 1:20
3 runder
pause på 1:20
2 runder
pause på 1:10
1 runde
FERDIG 

Det hører også med til historien at Vemund initierte ny løpsretning halvveis uti økta. Så etter seks runder løp vi i motsatt retning. Akkurat like langt, men av en eller annen merkelig grunn oppleves det som tyngre/lengre.
 
Det var litt færre i parken i dag, sammenlignet med forrige uke, men veldig mange nye! Jeg håper jeg fikk sagt hei til alle. Jeg gjentar budskapet fra tidligere i kveld: Første trening blir som regel litt prøving og feiling, og etter hvert går det lettere.

Til helga kan vi godt ta en langtur, men jeg får det ikke til på lørdag. Foreslår derfor at vi tar gode gamle Skøyen-Fornebu-Skøyen søndag klokka 10. Jeg kan legge ut mer info i morgen. Hvis du har mer lyst til å løpe på lørdag, kan jeg anbefale å bli med på gjennomkjøringen av Nordmarkstraver'n på lørdag. Da må du bli med på det toget som går fra Oslo S til Stryken klokka 09:42. Dette er ikke en Treningscamp-tur, men jeg nevner den fordi en del av dere har meldt dere på en av distansene på Nordmarkstraver'n, og lørdagens gjennomkjøring virker som en kjempefin mulighet til en lang og god tur i marka. Men husk at det er tre mil, da. 
(mer info finner du på hjemmesiden til Traver'n og på Facebook-gruppa deres) 

Da skal jeg bare si takk for i kveld og takk for topp innsats! Jeg var både kvalm og dausliten underveis i kveld, men det gikk fort over. Nå venter senga! 

(her kan du registrere treningen din med oss)

    

Kommentarer