Samle kilometer

Enten målet er en 10-kilometer, halvmaraton eller maraton, langturer må inkluderes i ukas treningsprogram. Med Treningscamp blir langturene (nesten) en lek - med hyggelig selskap, passe tempo og mye prat farer kilometrene av gårde.


Jeg, Kari og Ellen møttes på Skøyen lørdag morgen kl 10. Ingen flere hadde meldt sin ankomst via Facebook, så da var det bare å sette av gårde. Kari ledet an - hun er en erfaren Fornebuløper. Vi kom oss til stranda på Storøyodden, og vel tilbake på Skøyen kunne vi konstatere at turen hadde blitt på ca 16 km. Veivalget på Fornebu betyr mye for sammenlagt distanse!


Ingen lot seg friste av noen Bygdøy-runde, så vi satte i stedet nesa mot våre respektive hjem. Da hadde jeg allerede kjent en stund på behovet for energipåfyll - det er helt riktig å ha med seg en gel, saft eller andre raske karbohydrater for å fylle lagrene på lange turer. På Majorstua var det kiosk i sikte, og jeg fikk etterhvert erfare at cola ikke egner seg i små flasker i et drikkebelte. Kullssyren sørget for at jeg løp oppover Kirkeveien med colapistoler på hofta - veldig stilig.


Takk for turen!


 

Kommentarer