Oboy ny mandag

Da var det mandag igjen. Vi hadde en liten nedgang i antall deltagere fra forrige mandag, men jeg vet noen lot seg friste av Oslos bratteste testløp i kveld. Uansett var vi 23 i kveld, og alle løp opp hele veien til bommen. Til tross for varmen stiller noen med ryggsekk, og noen stiller helt uten drikke. For min egen del stod valget mellom to eller fire drikkeflasker. I kveld satset jeg på to, siden Knut meldte at han stilte på toppen med vann, funlight og bananer. Knut fristet med dette på fb før start.
Dermed hadde vi noe å se frem til på vei mot toppen. Det var litt spredning i dag, men alle kom forbi Frognerseteren på femte, så dermed antok jeg alle ville ha ett intervall til. Men etter fem minutter stanset Marius halvveis oppe i den siste bakken og dro med seg flere ned til flaten igjen. Jeg fortsatte, men til tross for pausen kom de ikke lenge etter meg. 


22 spreke camper inkludert Knut, som startet litt tidligere og hadde med mat og drikke til resten.


Ned igjen forsvant folk forskjellige veier. Det var en stor gjeng som tok skogen, men nede ved Bakkekroa var vi bare tre.

Husk å registrere at du var med på denne linken.


Kommentarer