Jeg fikk selskap!

Egentlig regnet jeg med at dagens løpetur for min del måtte skvises inn mellom pakking til ferie og vasking av leiligheten, men så ombestemte jeg meg: Det er jo mye bedre å løpe langtur med Treningscamp! Og særlig etter at John spurte på Facebook om det ble noen tur. Så jeg la ut en forespørsel fredag kveld, og sannelig dukket det opp fem stykker i dag! 

Gunnar, John, Marit, Kari og Carina ble med fra Skøyen stasjon og utover mot Fornebu. Flott vær og hyggelig selskap i rolig løpetempo; hvem kan be om mer? :-) Ute ved Statoil-bygget bestemte Marit, Kari og John seg for å fortsette litt videre, mens Gunnar, Carina og jeg satte kursen hjemover. Siden jeg løper til og fra Skøyen, endte jeg opp med litt over 17 km i dag. Det er godkjent distanse!

Takk for turen til alle! Snart er det ny uke med nye muligheter til å bli med på TC-trening.

Alle var iført noe i blått eller lilla......unntatt meg. For en tabbe!

Her kan du registrere treningen.

 
    

Kommentarer