For en sus i serken ( og beina)

Det er jo bare kjempegøy. 37 stykker telte jeg som ventet på Treningscamp møteplass i Frognerparken denne onsdagskvelden Og hele 11 nye!! Det er åpenbart at en artikkel om campen i Aftenposten har hatt mye å si for rekrutteringen denne uka.
Men det hjelper ikke være mange folk, en skal jo trene også. Lise-Marit var ute av byen, og dermed ble det undertegnede som skulle få med denne gruppa rundt. Og det på stive pre-sommerferiebein.
Jeg valgte klassiske pyramider i parken i kveld. For nye lesere og nye som trenger en repetisjon, så betyr det rundefordeling slik: 1 runde- pause. Dobbel runde- pause, og så enkeltrunde igjen. Dette gjør vi tre ganger, slik at vi ender opp med 12 tilsammen. Disse rundene er brutale, men fordelen er flere pauser, og mer fart i beina. 
Og fart ble det. De første tre rundene ble i overkant raske, og det kjente vi når vi skulle ta den siste pyramiden. Løsningen ble å snu, og kjøre de fire siste rundene motsatt vei. Og det virket- farta gikk opp, og det suste så løpeskjørtet ( eller serken om du vil) blåste.
Tunge bein til tross, så er det utrolig inspirerende med en så stor gjeng. Så får det være at sommerformen ikke holdt til å løpe alle de lange rundene, men at det måtte noen kortere til for egen del. Det håper jeg bedrer seg når formen kommer seg.

Og til alle nye og gamle- takk for super innsats! Jeg håper vi ses igjen neste onsdag, og at dere ikke ble altfor slitne eller skremt. 
Jeg minner også om dersom en vil registere treningen sin, så kan dere gjøre det her.
For medlemmer kan det da vanke premier blant de som er med på flest treninger i parken.
Husk at det er fritt fram for å ta initiativ til langtur, bruk gjerne Facebook.
Og kanskje blir vi like mange neste onsdag.

    

Kommentarer