På nye veier

Dagens langtur ble nok en suksess! Siri, Vemund, Kari og Joachim var med, i tillegg til to nye på TC-treninger: Geir og Terje. Velkommen til dere nye og takk for turen til alle!

Humøret er på topp – som alltid.

Vi har flere ganger snakket om at det hadde vært fint å løpe andre steder enn fra Skøyen til Fornebu på lørdagene. I dag var Vemund los og ledet oss fra Nydalen og rundt Maridalsvannet. Vi startet med å følge Akerselva til vi traff på Maridalsvannet på Kjelsås. Deretter kom vi oss rundt vannet, bort til Brekke og ned til Nydalen igjen. Han og Siri lå i tet i starten, og sikret oss et fornuftig åpningstempo i varmen.

Siri fikk dette blinkskuddet av oss.

Folk avsluttet turen på ulike steder etter egne behov, selv måtte jeg gi tapt på Sandaker da jeg så en Joker. Turen var virkelig fin, men mot slutten gikk jeg tom for drikke, og det var rett og slett himmelsk å sette til livs en Bon Aqua og Friskis etter godt over 18 kilometer i solsteiken. Min gjennomsvette kropp var neppe populær på trikken hjem i dag, heldigvis traff jeg ingen kjente!

Skjermdump fra Garmin. En fin tur i sola!
Du kan registrere turen din her. På mandag er det bakkeintervaller fra Smestad til Tryvann igjen. Og selvsagt blir det parktrening på onsdag. Vi ses til uka!

 
    

Kommentarer