Litt regn har aldri skadet noen

Sju spreke løpere møtte opp i dag: Aida, Harald, Trygve, Kari, Eirik, Joachim og Claus. Vi startet ganske kjapt med oppvarmingen, for å slippe å stå for lenge stille i regnet. Men som flere påpekte; hva gjør det vel med litt regn når man skal løpe? Temperaturen var det jo ingenting å si på (jeg hadde langermet og skulle ønske jeg hadde tatt t-skjorte), og det regnet tross alt ikke SÅ mye. Vi tåler heldigvis å bli våte. 

Likevel, det var fristende å velge en intervallform som ga oss få pauser. Dermed endte vi opp med å løpe seks doble runder. Den varianten er en gammel kjenning, og den funker fint. Jeg fikk ikke fart på beina i dag, men tar ikke det så tungt. På siste runden ba jeg folk gi alt, og Eirik tok meg svært bokstavelig. På den siste flata kom han i en imponerende fart og suste forbi flere av oss. Må begynne å kalle ham for lynet! 

Vått og fint i parken denne kvelden. I videoen under har Claus filmet regnet.

Det virket som et par av de på treningen i kveld kunne tenke seg å bli med på langtur på lørdag, så da legger jeg opp til det. Mer info om det i morgen, men regner med at det blir den faste runden fra Skøyen til Fornebu. 

Da må jeg bare si takk for bra innsats i kveld! Veldig hyggelig å løpe med dere! Her kan dere registrere treningen. Vi ses! 

 
    

Kommentarer