Helt til bommen i dag også

Jeg fryktet det verste der jeg sto mutters alene i le for regnet ved Bakkekroa fem på åtte. Ingen campere hadde dukket opp ennå, og jeg begynte å se for meg turen opp til Tryvannstårnet alene. Ville jeg klare det? Skulle jeg heller prøve å løpe hele turen i én jafs, uten pauser, men med lavere tempo? Hva om jeg dro hjem og så ferdig siste sesong av Mad Men i stedet? 

Men jeg slapp å ta stilling til alt det. For rett før klokka åtte kom både Vemund, Terje, Vegard og Live. Oppe ved Gressbanen ventet Tone og Marc, samt Helge. Så vidt jeg vet, var det bare Vemund, Terje og jeg som hadde vært med på bakkeintervaller før, alle de andre var nye. Veldig bra å stille i regnvær og midt i ferien! 

Det var nok flere som vurderte å se an økta og muligens snu før man kom på toppen, men sannelig kom vi oss til bommen alle sammen! Det var en del spredning i feltet, men de raskeste mannfolka syntes det var helt greit å jogge ned igjen og møte oss andre lenger ned i bakken. Dermed holdt vi sammen i én gjeng så godt vi kunne.  

Litt sommerregn stopper ikke oss! Fra venstre: Helge, Marc, Tone, Vemund, Terje, Live og Vegard.
På tilbakeveien løp Vemund, Helge og Marc litt raskere enn oss andre, og jeg og resten av gjengen tok en litt annen rute i skogen. Men ned kom vi, og helt hjem også.

Da gjenstår det bare å si takk for turen! Husk at du kan registrere treningen din her. Og kanskje vi ses på onsdag? Jeg skal i hvert fall i parken! 
 
    

Kommentarer