God stemning

Første trening i juli måned, og parken tok oss imot med strålende sommervær! Med tanke på forrige ukes oppvisning fra værgudene, synes jeg vi hadde fortjent det. 

Vi var vel omtrent 18 stykker i kveld, er ikke det ganske bra..? Jeg ble i hvert fall positivt overrasket over alle som dukket opp; i sommerferien har jo folk gjerne andre ting fore enn å løpe i kveldssola. Tre nye hadde også tatt turen, veldig hyggelig å hilse på Marie, Jan og Alfredo! 

Under oppvarmingen fikk jeg et lite hint fra Christian om at annenhver enkel og dobbel runde kunne funke som intervaller i dag. Ingen andre hadde et bedre forslag, så da kjørte vi på med: 

Dobbel, enkel, dobbel, enkel - skifte retning - dobbel, enkel, dobbel - skifte retning - enkel.  

Claus sikret seg noen bilder av oss i kveld.
Jeg begynte selvsagt altfor hardt i dag, og ble raskt satt ut av varmen og en noe skranten dagsform. Hadde som ambisjon å løpe litt lenger enn vanlig på alle rundene, men det holdt bare i fem av tolv runder. Uff, uff. Men sånn er det noen dager. Og hva gjør vel det, når stemningen ellers var så god! Uvanlig lite surmuling om at vi skiftet retning hele to ganger også, hehe.

Varmt og godt i kveld!
Her kan du som alltid registrere treningen din. Håper vi ses neste uke! Og på lørdag blir det en langtur igjen! Mer info kommer. 

 
    

Kommentarer