Fortsatt folksomt

Andre julitrening i parken i år, og vi var omtrent like mange som sist. Til og med én helt ny – velkommen, Tori! Også var den kjempesøte hunden Bingo med og så på oss (eieren var med og løp, altså).

Med 15 mer eller mindre intervallklare campere foran meg, var det bare å kaste seg uti det: Jeg foreslo 1-2-3-3-2-1. Ingen sa imot, og ved nærmere ettertanke kan jeg jo forstå det. For hva skal dere si? Med mindre jeg plutselig ber dere gå på hendene, er det sikkert nesten det samme om vi løper single, doble eller triple. Sliten blir man jo uansett! 

I dag ble det altså: 
1 runde
pause på 1 minutt
2 runder
pause på 1:10
3 runder
pause på 1:20 
(her snudde vi og løp resten i motsatt retning)
3 runder
pause på 1:20
2 runder 
pause på 1:10
1 runde
ferdig!

Jeg kjente veldig godt at jeg var på mandagstreningen for to dager siden, beina var tunge og daffe. I tillegg har jeg vært en blanding av forkjølet og veldig allergisk den siste uka, så beklager all hosting og harking fra meg i kveld! 

Det fine med Treningscamp er at på de dagene jeg selv kjenner meg som en elefant med joggesko, kan jeg få inspirasjon fra andre som svever over bakken i høyt tempo. I dag var det motiverende å se Vegard og Vemund lange ut i front, og Marcs uanstrengte steg. Også veldig gøy å se at seks av åtte fra mandagens intervalltrening var med i kveld. Ikke verst!

Her kan du som vanlig registrere treningen. Det virker som en del reiser på ferie nå, og til helgen er jeg litt usikker på om jeg får til en langtur. Hvis muligheten byr seg, skal jeg selvsagt si fra. Vi ses i hvert fall i neste uke!
 
 

Kommentarer