Fellesferie? Ikke her!

I dag var vi ni stykker som løp opp til Tryvannstårnet. Prisen for beste entré går definitivt til Tove, som kom i fullt firsprang over Sørkedalsveien noen minutter over åtte. Det er på ingen måte meningen at myke trafikanter skal krysse Sørkedalsveien på den måten (gangfeltet går under bilveien), men Tove kom seg til Bakkekroa uten så mye som en skramme. 

Mange har vært på ferie allerede, eller de er midt i ferien sin og er bare hjemom en tur før det bærer videre på neste reise. Da er det ekstra bra at man tar seg tid til å komme på trening innimellom slagene! I dag var mine bein og for så vidt hele min kropp veldig tung og daff, og da hjalp det at vi var såpass mange som kunne pushe hverandre. Terje hadde lurt med seg en kollega; hyggelig å hilse på deg, Espen! 

Fryktløse Tove, Roald, Espen S, Kari, Karin, Fredrik, Espen (NY!) og Terje.

Stort sett samme gjeng, men her med Tove bak kamera og meg ved bommen.
Det var ganske mye spredning i feltet i dag også, og Fredrik og Roald lå i front. Vi andre mista de etter hvert, men heldigvis ventet de på oss på toppen. Vi delte oss på veien hjem, Tove, Karin og Kari fulgte asfaltveien, mens jeg løp med gutta gjennom skogen. 

Uansett tror jeg vi alle fikk en veldig god økt, jeg er i hvert fall rimelig mørbanka. Hviledag i morgen, det er sikkert og visst! Men, vi ses på onsdag! 

(her kan du registrere treningen din) 
 
 
    

Kommentarer