Dobbelt opp av det lille ekstra

Jeg tok initiativ til dagens langtur i går ettermiddag, og det er sikkert litt seint for noen. Men, tenk det, vi var faktisk fem stykker som løp sammen i dag! Langt over forventning, og selvsagt veldig hyggelig. 

Forrige uke var vi innovative og løp rundt Maridalsvannet, men siden los Vemund har reist vekk på ferie, var jeg mer komfortabel med å løpe den vante løypa vår i dag. Jeg fikk selskap av Carina, Eva Marie, Terje og Frank Emil fra Skøyen stasjon, og som vanlig bar det utover i retning Fornebu. I det flotte været viste løperuta seg virkelig fra sin beste side i dag, og vinden ved sjøen bidro til at turen heller ikke ble kvelende varm. 

Ute ved Statoil-bygget på Fornebu, var ingen helt klare for å snu og løpe tilbake, så alle fortsatte litt videre. Tilbake på Skøyen, var Terje kanskje den som var mest ivrig på å ta en ekstra runde ute på Bygdøy også, og dermed lot både Eva Marie, Frank Emil og jeg oss friste til å bli med. Og med turen ut til Sjøbadet, hadde vi sanket enda noen kilometer. Så lett var det i dag! 

Carina, meg, Frank Emil og Eva Marie på Fornebu. Terje er bak kamera.
Eva Marie truet lenge med å tvinge meg til å bade ute på Bygdøy, men heldigvis slapp jeg det. I motsetning til henne, har jeg for lengst vokst av meg den barnslige gleden ved å være i vann – dessverre, må jeg vel si. Vi kom fram til at aldersforskjellen på tre år muligens kan forklare noe :-)

Dagens rute ble på litt over 22 km for meg, inkludert transportjogg fra og til Vika.
Takk for turen til alle og fortsatt god helg! Kanskje ses vi på mandag eller onsdag. Disse treningene går som normalt hele sommeren. 

 
    

Kommentarer