Den harde kjernen

Det begynner å tynnes i rekkene på onsdagstreningene. Men tro ikke at alle har reist på ferie riktig ennå! I kveld var vi en akkurat passe stor gjeng, ikke flere enn at jeg med litt flaks husker alle navnene (stavemåten er neppe riktig på alle): Christopher, Camilla, Eirik, Live, Marie, Vegard, Joachim, Kine og Per Kristian. Hvis jeg har glemt noen nå, blir jeg skikkelig flau. 

Vi løp de gode, gamle pyramidene i kveld: Enkel runde, dobbel, enkel. Dette gjorde vi tre ganger, slik at det ble tolv runder til sammen. Ingen overraskelser der, altså. 

Jeg er fremdeles litt tung i beina etter altfor mye løping på lørdag, søndag og mandag (tre dager på rad er nok i meste laget for meg), men det var godt å se at de andre sto på og presset både seg selv og andre. Eirik påsto at han ikke hadde mer å gi da vi gjorde oss klare til den siste runden, og da kom jeg til å tenke på det Siri pleier å si: Du har alltid mer på lager. Selv de gangene du tror du er i kjelleren og ikke klarer å løpe én meter til. 

Og se det; alle kom seg gjennom den siste runden! 

På lørdag har jeg ikke mulighet til å bli med på noen langtur. Hvis du har lyst, er det bare å spørre på Facebook-veggen vår om noen vil bli med. 

Takk for i kveld, vi ses i neste uke! 

(her kan du registrere treningen din)   


 
    

Kommentarer