Restitusjonsintervaller

Det er vel strengt tatt ikke et ord. «Restitusjon» og «intervaller» hører på ingen måte sammen. Men det føltes litt sånn for meg i dag, siden dette var første løpeøkt siden Fjellmaraton på lørdag. Hvis du ser bort fra de to kilometerne jeg løp som hare i Gaustadløpet på søndag, da. 

Gøril ledet treningen i kveld, og overså lett min forsiktige bønn om å kjøre seks doble runder. I stedet ble det de velkjente pyramidene. Men hey, pyramider er jo favoritten min, kanskje bortsett fra når jeg har en maraton i beina, så jeg kan egentlig ikke klage. Tok det ganske pent og rolig i kveld. Løp en del med Halvor, som har en vond ankel, men selv med skade formelig flyr han over bakken og ender som regel med å løpe fra meg innen vi er halvveis i en runde.

Vi var et sted mellom 25 og 30 stykker i parken i kveld, det synes jeg er veldig bra! Juni er litt som desember for mange med skolebarn, virker det som. Så jeg er glad såpass mange kommer for å løpe i stedet for å være på en skoleavslutning eller lignende. 

Tre nye i dag, jeg tror de heter Vegard x2 og Ann Merete (jeg er ikke helt stødig på navn alltid, dere får ha meg unnskyldt). Velkommen til dere! Håper det gikk greit i dag og at dere kommer tilbake. Her kan alle registrere dagens økt. 

Også tenker jeg at det er på tide med en langtur på lørdag! Frank Emil flirte litt av meg da jeg nevnte det i parken i stad, og jeg skjønner jo at langtur én uke etter maraton muligens er et sjansespill. Men møt meg på Skøyen stasjon/Elkjøp klokka 10, og så løper vi mot Fornebu. Det verste som kan skje, er at jeg må hoppe på en buss etter hvert. Jeg satser på et relativt rolig langturtempo, som strengt tatt burde være 6:00 per km. Jeg kan ha det som et mål, i hvert fall. Og bli for all del med! Her kan du lese om et par av langturene vi har hatt i år: 
Bygdøy leverer
Vårstemning, påskeferie, langtur... Kan en lørdag bli bedre?
 
    

Kommentarer