Noen der oppe liker oss ikke

Da jeg var på Sognsvann var det sol og fint vær, men når det var på tide å gå til Frognerparken kom regnet. Ikke bare litt regn. Mye regn. Små dammer ble etter hvert til små elver tvers over veiene. Jeg var en stund alene under treet, men til slutt begynte det å dukke opp andre campere. Mange ventet nok til siste liten i håp om at regnet skulle slutte, men det gjorde det ikke. Ikke før vi var ferdige. Da skinte sola igjen. Til slutt ble vi 19, og én nykommer i regnværet.
Våte og klare til å sette i gangLise Marit kunne ikke ta kveldens trening, så dermed var det duket for at toåringen fikk styre showet. Det er bare andre gangen jeg har ledet onsdagstreningen. Forrige gang var i fjorDet var en del forslag på om vi kunne kjøre bare frem og tilbake under trærne, eller veldig korte runder rundt treet vårt, men jeg hadde allerede  tenkt ut et opplegg: 
2 - 1 - 1 - snu - 2 - 1- 1 - snu - 2 - 1 - 1.  Så da ble det det. 

Det fungerte fint for meg, og siden jeg styrte tiden ble pausene akkurat perfekte for meg, men det ble stadig flere som kom i mål før meg, så det er mulig dere fikk for lange pauser. Bare å si i fra om dere ikke ble slitne i kveld,  så kan vi kjøre hardere neste gang. Ellers så går det an å ta lengre runder ;-)

Våte og slitne etter kveldens økt
PS! Vi setter pris på at du registrerer at du var med på denne lenken Det hjelper oss hvis vi skal snakke med sponsorer eller søke om offentlig støtte.

Kommentarer