Med fotograf på lur

I kveld var vi 13 stykker og en journalist. Vel, strengt tatt var det flere journalister med og løp opp i kveld, som vanlig, men Nicoline stilte med sykkel, notatblokk og kamera for å skrive om oss i Aftenposten. Tre debutanter opp bakken var det denne gangen. Velkommen til dere, håper vi ses igjen. I kveld var det Vemund som tok styringen med tiden og han lå i front nesten hele veien. Nicoline syklet før oss på oppvarmingen og stod på lur med kamera ved Holmendammen. Der tok Eva Marie en rask spurt for å ligge i front på bildet. 
Vemund, Marius, Benedicte, Petter N, Gunnar, Kristin B, Eva Marie, Ole-Martin, Thomas P og Nicoline ved Gressbanen.
Etter oppvarmingen så vi ikke noe mer til journalisten på sykkel, men plutselig stod hun der igjen nedenfor Holmenkollen med kamera igjen. Hun hadde byttet til bil for å holde følge. Jeg vet ikke om det var mulighetene for å komme i avisa, eller om det var Vemund langt der fremme som inspirerte, men farten var i alle fall stor på de fleste. Det var enda flere foran meg i dag, enn det var forrige gang.  Neste gang vi så igjen Nicoline var ved Voksenkollen. Det var vi ikke så fornøyd med, fordi det var jo i pausen hvor vi gikk. 

Vi kom oss forbi Frognerseteren på femte i kveld også, så da ble det bare et intervall til, men det ble et langt ett. Eva Marie og Ole-Martin satte inn en langspurt, men det holdt ikke helt til fotografen, som stod midt i siste bakken. Det var tolv av oss om fullførte helt til bommen pluss Nicoline som jogget etter oss for å ta noen flere notater. Hun dro ned forventningene våre til fine bilder i avisa ved å si at hun nok er bedre på tekst enn foto, men kanskje blir hun med å løper selv neste gang.

Nicoline, Petter N, Benedicte, Thomas P, Eva Marie, Ingun, Ole-Martin, John, Gunnar, Kari, Marius og Vemund
Nedover igjen tok noen t-banen og vi andre forskjellige ruter gjennom skogen.
Alle kom seg hjem igjen, håper jeg. Husk å registrere at dere var med her.Kommentarer