I tøff konkurranse

I kveld måtte vi konkurrere med Trappeløpet, første testløpet til Oslos Bratteste og en landskamp mellom Norge og Sverige i fotball. Det var ikke så mange som sa de kom på facebook. Faktisk var det bare Gina, og når jeg kom til Bakkekroa var det bare Gina som stod der, men John var rett rundt hjørnet. Vi ventet til 20:01, men det kom ikke flere, så da satte vi i gang. Da vi svingte ut i hovedveien traff vi på Thomas og Eva Marie. Sistnevnte hadde fremdeles på seg startnummeret fra Trappeløpet, men var nå klar for en ny økt. Dermed var vi fem på vei til Gressbanen. Der var det ingen som hadde sagt at de skulle komme i kveld, og ingen stod det heller. Men ut av skogen kom Marius og Nina. 


De syv ved Gressbanen

Dermed var vi sju som la av sted fra Gressbanen. Marius var den desidert raskeste fra start, og la på sprang oppover i voldsomt tempo. Da jeg rundet første sving var det derimot ikke hans rygg, men ryggen til Trygve, som jeg hadde foran meg. Åtte var altså kveldens antall.

Det gikk raskt i dag. Det vil si jeg løp vel omtrent som jeg pleier, men jeg hadde flere foran meg, og de få som var bak, var ikke så veldig langt bak. Spesielt merket jeg at Eva Marie kom stadig nærmere for hvert intervall til tross for at hun hadde løpt opp trappene i Holmenkollen, og det var ikke mye som skilte ved bommen.
Gina, Thomas P, Eva Marie, John, Trygve og MariusNedover igjen var det bare Marius, Trygve og meg selv som løp, resten tok t-banen. Vi tok turen gjennom skogen. Siden de andre to bor i området hoppet de av tidligere, så nede ved Bakkekroa var det bare meg igjen. 


Husk egenregistrering av treningen.

Kommentarer