Huff en regndråpe

I dag har det vært både solskinn og regnvær. Både yr og storm lovte opphold til kl 20:00. Men når jeg gikk av banen på Smestad regnet det littegrann. På facebook tikket det inn avbud pga regn eller testløp til Oslos Bratteste. Men Gina, Elin, Jon og John møtte opp ved Bakkekroa og ved Gressbanen kom Benedicte med.
Jeg tenkte i dag hadde jeg kanskje en liten mulighet til å være først til bommen. På første intervallet jogget Jon, som var med på mandagsbakkene for første gang, opp på siden og spurte om det var løpe i fem minutter og så gikk vi nedover og møttes igjen. Det bekreftet jeg. Ok, sa han og jogget lett i fra meg. Ok, tenkte kanskje ikke førstemann til bommen i dag heller. 

Regnet orket ikke å henge med, og ga seg etter første intervall. 

På fjerde etappe nøyde Jon seg med å ligge ved siden av meg og prate, mens jeg peste meg oppover. Han ville ikke være med på at han var i spesielt god form. Nei, dette er blytungt sa han, uten å høres spesielt andpusten ut. Rett bak meg lå Gina og John. De virket i alle fall som de ble litt slitne. Likevel var de to som stakk av i front på siste etappen. Mine beina ble så tunge på slutten at det føltes som de stod stille, men jeg registrerte at jeg passerte Gina like før bommen så de må ha beveget seg oppover. John straffet seg selv for å ha droppet Oslos bratteste ved å sprinte og ble førstemann til bommen i kveld. Jon jogget opp bak oss, men så uforskammet frisk ut. Han var skeptisk til å ta i bommen, da han hadde dårlige minner om å dra bildekk opp Wylllerløypa og dunke i bommen fra den siden. 
Gina, John, Elin, meg. Bak kamera: JonAlle var flinke og kom seg forbi Frognerseteren på femte, så jeg fikk dessverre ingen unnskyldning til å dele opp siste etappen denne gangen heller.

Nedover ble alle med gjennom skogen bortsett fra Gina, som tok banen.

Husk å registrere at du var med her.PS! For de av dere som ikke følger med på facebookgruppa eller #treningscamp på instagram, så vant Eva Marie dameklassen på Oslos bratteste testløp i kveld på tiden 25:21.  
Kommentarer