Dagens høydepunkt

For en fin økt det ble i parken i kveld! Da det bøtta ned tidligere i dag, gruet jeg meg litt til å løpe og tenkte at det kom til å bli en våt og litt kald fornøyelse. Så sluttet det å regne og det ble en skikkelig fin «sommer»kveld i stedet (direkte varmt er det jo ikke). Vi var omtrent 15 stykker i kveld, inkludert tre nye. Velkommen til Live, Tone og Marc! 

Etter en hekstisk dag på jobb, hadde jeg mest behov for en intervalløkt som var enkel. Ingen kompliserte tellinger, vendinger eller andre sprell, takk. Selv om Johns forslag om å løpe halve runder virket relativt fristende, ble det i stedet seks doble runder i kveld. Det er faktisk en stund siden sist vi løp den varianten, og den fungerer jo utmerket. Svett og sliten blir man - garantert. Kronen på verket ble at vi løp den siste doble runden i motsatt retning. Det er like langt som den vanlige retningen, men kjennes av en eller annen grunn så mye tyngre ut. Nettopp derfor må vi bryne oss litt på den! 

Her kan du registrere treningen din. Jeg legger ikke opp til noen langtur på lørdag, rett og slett fordi jeg ikke kan stille selv. Men hvis du har tid og lyst, er det bare å spørre om noen vil bli med. Facebook er nok det mest effektive da. 

På mandag er det selvsagt bakkeintervaller igjen. Da er det også testløp for Oslos bratteste, og både Kari og Eva Marie har tenkt å være med på det. Testløpet starter klokka 18, og er et fint alternativ til deg som ikke kan være med på intervallene våre som starter klokka 20. Du finner mer info på nettsiden til Oslos bratteste

 
    

Kommentarer