Bare den tøffeste kan holde følge

Det ble langtur denne uka også! Gunnar, Espen, Joachim og jeg fikk en god start på dagen. Joachim debuterte på lørdagslangtur, mens de to andre har vært med flere ganger før. 

Vi startet på Skøyen og løp i retning Fornebu. Ved Maxbo på Vækerø tar vi noen ganger av fra gangveien for å løpe langs sjøen. Det gjorde vi i dag også, men stakkars Espen var uheldig på et av de smale partiene på stien. Litt usikker på handlingsforløpet, men tror han snublet i en rot. Det endte med knall og fall og et ganske voksent skrubbsår, vil jeg si. Blodet rant, men Espen fortsatte løpeturen ut til Fornebu som planlagt. Imponerende! 

Langturene med Treningscamp er ikke for pingler.
Ute ved Statoil-bygget bestemte vi oss for å snu og løpe tilbake, selv om Joachim kunne tenke seg å fortsette videre. Jeg overtalte ham i stedet til å bli med meg på en liten ekstrarunde til Bygdøy, etter at de andre hadde hoppet av på Skøyen. Bygdøy var som vanlig et flott sted å løpe, og i dag hadde til og med noen optimister rigget seg til på stranda ved Bygdøy sjøbad. 
En liten drikke- og bildepause på Fornebu. Begge foto: Gunnar.
Jeg endte på litt over 20 km i dag, noe jeg er godt fornøyd med (det inkluderer transportjogg til og fra Vika, cirka 6 km til sammen). Kroppen post maraton kjennes restituert og jeg må vel begynne å finne meg et nytt løp å trene fram mot. Nordmarka skogsmaraton går om en uke, men både kvelden før og på dagtid lørdag har jeg allerede planer, så det går rett og slett ikke. Og for å være ærlig; en ny heftig maraton tre uker etter den forrige frister ikke spesielt mye! 

Da gjenstår det vel bare å si takk for turen! Jeg har en ambisjon om at vi skal klare å løpe noen andre ruter i løpet av sommeren, for eksempel rundt Maridalsvannet. Hvis du vet om en fin tur i marka eller andre steder, er det bare å synge ut. Forslag til langtur-alternativer mottas med takk!
 
  
 

Kommentarer