Alle skal med

I kveld var parkeringsplassen helt tom foran Bakkekroa, bortsett fra parkeringsvakten fra EuroPark som stod der og ventet. Men bak ved trappene ventet Terje, Gina, Eva Marie, Vemund og Hege, Sistnevnte fikk endelig prøve seg på mandagsbakkene. Oppe ved Gressbanen ventet Anne og enda en debutant ved navn Roald. 
Alle klare til start
I kveld ble det litt spredning i feltet. Vemund løp frem i front og så løp han tilbake til bakerste mann i hver pause. Men til slutt begynte det å bli for langt frem selv for han. På femte intervallet kom verken jeg eller Terje forbi Frognerseteren, og Vemund løp ned til oss igjen. Vi bestemte oss derfor å kjøre syv intervaller i kveld, men vi rakk ikke å komme opp til de andre og gi beskjed før de startet, så de sprang et langt sjette intervall. Vemund kom seg helt opp til den første masten, før han snudde og løp ned igjen. Så tok vi tre fatt på det syvende intervallet. 

Gina, Hege, Terje, Eva Marie, Vemund, John og Roald
Nedover ble det enda større spredning og folk tok forskjellige veier. Eva Marie hadde så mye overskudd at hun ville springe opp trappene til Holmenkollen. Jeg tror ikke hun fikk med seg noen andre på det. Hege ble med meg gjennom skogen. Jeg trodde vi var de siste ned, men når jeg kom ut av butikken møtte jeg Terje. Neste gang blir han med i skogen også.
Ps! Husk å registrere at du var med på treninga

Selfie uten stick.

Kommentarer