Stafettklare bein

Godt over 30 stykker i parken i kveld, veldig hyggelig å se dere alle sammen! To stykker var helt nye, ellers var det vel stort sett gamle travere. 

Jeg hadde på forhånd tenkt at vi burde gjøre noe litt stafett-tilpasset, siden det er Holmenkollstafetten på lørdag. Jeg er fullstendig klar over at langt fra alle som kommer i parken løper konkurranser, men jeg tror kveldens økt ble effektiv uansett om du skal delta på stafettlag eller ei. 

Vi løp fem doble runder og to enkle til slutt. Tolv runder som vi pleier, med en fartsfylt avslutning. Jeg måtte se meg slått på målstreken i en duell med Eva Marie, og var ute av stand til å snakke på en stund etterpå. Men jeg fikk i det minste med meg at omtrent alle andre rundt meg også virket like slitne. Folk lå slengt på gresset eller sto foroverbøyd med hodet i hendene. Det sykeste er at dette synet, samt lyden av 30 personer som peste og hosta og ynka seg, gjorde meg glad og stolt. Sikkert fullstendig umulig å forstå for folk som ikke løper selv, men jeg synes det er helt topp at vi alle sliter oss ut på trening og pusher hverandre til å yte litt mer. Muligens har det vært sånn alltid, men jeg tror tempoet var ekstra høyt i dag, særlig mot slutten. Og da er det jo ikke rart vi er slitne. Bra jobba! 
(og underveis fikk vi heia-rop fra Jorunn, som syklet forbi oss. Takk for muntre tilrop!) 


Gjengen er klar til trening. Takk til Claus for foto!
Husk å registrere treningen din, det kan gjøres her. Jeg legger ikke opp til noen langtur til helga, siden det er stafett på lørdag og jeg jobber søndag. Men for all del; ta initiativ hvis du vil ha med folk på tur! Facebook-gruppa vår er nok det enkleste da.  

Og til slutt: Masse lykke til på lørdag! TC stiller selvsagt med lag i Holmenkollstafetten, og jeg har stor tro på at vi får en knalltid! Selv skal jeg løpe 4. etappen, den er pyton, men jeg skal gi alt for laget! Hvis du ikke skal løpe selv og har en ledig stund på lørdag, anbefaler jeg at du stiller som heiagjeng. Vi starter 15:45. Heia Treningscamp! 
 
  

PS: Som vanlig blir det bakketrening på mandag. Vi møtes klokka 20 ved Bakkekroa på Smestad. Det er også en matbutikk der, bare gå forbi inngangen og videre rundt bygget, så ser du oss. Vi står ved bunnen av noen trapper. 

Kommentarer