Stafettbekymringer og vårrengjøring

I kveld var det en liten nedgang i antallet, men ti stykker og to nykommere er egentlig ganske godt fremmøte på mandagsbakkene. Det var noen som lurte på hvor fort de kunne vente å se forbedring i formen. Det kommer nok ganske fort, kanskje allerede etter et par ganger, men om du ser fremgang fra forrige gang avhenger nok også av dagsformen. For min egen del kjente jeg at å legge langturen til søndag kveld ikke var helt optimalt, så kroppen føltes tyngre enn forrige mandag. Men jeg var ikke dårligere enn at Ivan satte seg som mål å holde ryggen min helt til bommen på det syvende intervallet. Han var jo foran meg forrige gang.  Det var litt stressende å ha en pesende i nakken, men samtidig er det vanskeligere å gi seg da. Og når man merker at man tar innpå de foran blir man enda litt mer inspirert. 

Ellers nærmer det seg Holmenkollstafetten. Den er på lørdag. Vemund og jeg løper for hver vår jobb, og begge har fått frafall og en ledig etappe. Thomas hadde flere ledige etapper på sitt vinnerlag. Hans lag starter i Pulje 1 klokken 15. Spesielt trenger han en rask jente. Treningscamp stiller også lag i pulje 8 med start kl 15:45. Foreløpig har ingen meldt frafall, men Trygve vil gjerne ha noen reserver. Bare meld fra hvis du er interessert, eller grip tak i dem på onsdag. Kommunen var godt i gang med å vaske og feie veibanen fra Besserud og nedover. Jeg kom ut av tellingen på hvor mange traktorer som vi traff på veien nedover. Antar det var med tanke på stafetten.   

Alle ved start

Oslo den gylne by.

Litt tåke på toppen, men tjernet er isfritt.

Alle på toppen

 PS! Husk å registrere treninga .Det hjelper Treningscamp når vi søker om støtte og sponsorer hvis vi kan si noe om hvor mange som deltar. 

Kommentarer