Med en softis i tankene

Jeg har fremdeles ikke helt kommet over hvor utrolig bra vi gjorde det i Holmenkollstafetten. 40. plass av 1005 lag som fullførte i klassen; wow! 

Men, man kan som kjent ikke hvile for lenge på laurbærene. Så i kveld måtte vi til pers igjen. Med et par mer eller mindre nye (én helt ny, og et par som gjorde comeback etter å ha vært borte en stund), tenkte jeg at det var greit med de klassiske pyramidene våre. Du vet, løpe én runde, pause, løpe to runder, pause, løpe én runde, pause. Gjenta til du har løpt tolv runder... Selv er jeg ganske glad i rutiner når det gjelder trening, og bruker lang tid på å gå lei et opplegg. Så for meg er disse intervallene helt perfekt. Dessuten inneholder de jo «bare» tre doble runder. Fart i beina, det trenger vi!

Men det er ikke alltid like gøy å skulle holde farten oppe... Allerede da vi hadde løpt 1/3 av intervallene, kjente jeg at motivasjonen var dalende. Det var da Tove så riktig påpekte: Tenk på all isen vi gjør oss fortjent til i kveld! Og dermed ble jeg litt lettere til sinns. Resten av økta tenkte jeg på softis med sjokoladestrø, og vips så ble det bittelitt enklere. Isen er ikke spist ennå, men den tar jeg i morgen!

Her kan du registrere treningen din. Vi ses! 
 
   

Kommentarer