Gamle triks fra ermet

For en fin kveld i parken! Sol, shortsvær og en samling 25 spreke folk klare til intervaller. Fire nye var vi også; hei og velkommen til Viola, Niklas, Linus og Trond. Akkurat sånn skal det være! 

I dag løp vi en variant jeg ikke kan huske å ha brukt på veldig lenge, men helt ny var den neppe. Vi har helt sikkert løpt denne før: Fire enkle runder, én dobbel - bytte løpsretning - én dobbel, fire enkle runder. Det blir tolv runder til sammen, jeg lover. Og det er like langt uansett hvilken retning vi løper. Særlig det siste vil nok noen bestride. Og på en måte er jeg enig, det kjennes liksom tyngre ut å løpe i det hodet oppfatter som «feil» retning. Skummelt hva vaner gjør med psyken... 

Som vanlig ser jeg at innsatsen er på topp, og det blir man rett og slett glad av! Selv tok jeg det litt mer ro, for å spare krefter til helgas Fjellmaraton. Huttetu, som jeg grugleder meg. Starten går på Besstrond, mål er på Beitostølen. Flere har spurt meg om tidsmål, oppladning etc, så det kommer et blogginnlegg om det i morgen. Kortversjonen er i hvert fall at jeg er veldig spent, og kanskje mest av alt på vær og temperatur. Hvis vi kan unngå snøstorm, hadde det vært fint!

Håper dere nye fant dere til rette. Jeg kan dessverre ikke skryte av at det blir lettere etter hvert, men du blir garantert sprekere! Hvis du har lyst til å vite mer om noen av de som går mye i parken, kan du lese disse løperportrettene jeg laget for noen år tilbake. Du finner alle disse, med unntak av Christopher (som har ufrivillig pause fra TC på grunn av en skade), jevnlig på treningene våre: 

Anna: Fra emo til camper
Christopher: Optimisten som aldri gir seg
Halvor: Sikter mot bakketoppene
Mari: Tilfeldigvis en løper

Og husk å registrere treningen her. Vi ses neste gang! 


    

Kommentarer