Vårstemning, påskeferie, langtur... Kan en lørdag bli bedre?

Sju sprekinger møtte meg ved Skøyen stasjon klokka 10 i dag: Synne, Shannon, Pål, Gunnar, Karin, Ellen og Claus. Tradisjonen tro gikk ukas langtur ut mot Fornebu. Underveis tipset Ellen oss om å løpe en litt annen trasé; og vips, så ble turen enda finere enn den pleier. Det var ikke mer hokuspokus enn at vi tok av fra gangfeltet ved Maxbo Vækerø og løp langs sjøen i stedet for langs veien. Når jeg tenker meg om, har jeg løpt der før, men det er en stund siden. Helt nydelig var det, med strålende sol og blå sjø som utsikt. Og dette:

Definitivt en fotoklisjé på denne tiden av året, men jeg måtte bare: Blåveis!
Ute ved Statoil-bygget på Fornebu, snudde de fleste nesa mot Oslo igjen, mens Gunnar og Claus fortsatte et stykke til. Kanskje kom de seg helt til Storøyodden? 

Jeg hadde en fin tur tilbake også, det er rart hvor lett det tross alt går når man har noen å prate med. Jeg løp omtrent samme rute forrige lørdag, men da var jeg alene og det var langt fra så lystbetont. I dag klarte vi dessuten å holde et mye lavere enn tempo enn tidligere, noe som jo er en god ting når man skal løpe langt.

Min rute i dag (inkludert løping til og fra Skøyen). 17,7 km ble det!
Så takk for turen til alle! Veldig hyggelig å starte lørdagen med dere! Ønsker alle en fortsatt god påske.

Alle sprekingene foreviget på Fornebu, før vi delte oss i to grupper.
 
    

Kommentarer