Terapistund før Sentrumsløpet

Sentrumsløpet nærmer seg med stormskritt. Selv var jeg lenge i tvil om jeg skulle orke å løpe det, men i går meldte jeg meg endelig på. Og nå gleder jeg meg! Bittelitt, i hvert fall. 

Jeg ser av påmeldingslistene at vi er minst ti campere som skal løpe på lørdag. Tradisjonen tro må vi jo møtes før startskuddet går, for å bygge hverandre opp, roe nervene og legge en strategi for løpet. Jeg synes alltid det er veldig hyggelig å treffes før start, men i fjor husker jeg at vi ble spredd for alle vinder. Noen skulle på do, andre levere bagasje, og atter andre varme opp. Så hva med å bare treffes til en peptalk? Jeg kan henge ved fontenen/Narvesen ved Nationaltheatret fra klokka 15:15. Da rekker vi fint en mental styrketime før det er lurt å ta den siste doturen eller begynne å varme opp så smått. Det er nok lurt å ha lagt fra seg bagasjen innen vi treffes, så slipper du tenke på det. 

Vi ses! 
 
   

Kommentarer