Påsketur uten ski på beina

Mange nyter sikkert en velfortjent påskeferie, og jeg tipper flere har forlatt Tigerstaden til fordel for fjell- og hytteliv. Men, hvis du er i byen OG vil ta deg en løpetur på lørdag, må du gjerne slenge deg med oss! I kjent stil tenkte jeg å legge opp til en tur der vi møtes ved togstasjonen på Skøyen klokka 10 og løper ut mot Fornebu. Jeg kommer til å snu ved Statoil-bygget og løpe tilbake til byen, rett og slett fordi jeg klokket inn 24 kilometer på mandag og ikke vil gamble for mye med beina tidlig i sesongen :-P (Skøyen-Fornebu og tilbake blir omtrent 10,5 kilometer). Andre står selvsagt fritt til å fortsette videre når vi kommer til Fornebu! Eventuelt er det jo en effektiv måte å sanke kilometer på ved å løpe til og fra oppmøtestedet for disse turene våre (jeg pleier å løpe hjemmefra, og da ender turen på cirka 16 km, hvis jeg ikke husker feil). Jeg føler uansett at det er veldig individuelt hva folk legger i «langtur», så det kan være litt vanskelig å få til en fellestur som passer alles behov. Noen vil si at ei mil holder lenge, andre mener en langtur er på minst 25 km.

Skriv gjerne i kommentarfeltet eller på Facebook-gruppa vår hvis du har tenkt å komme. Kanskje vi ses på påskeaften! 
  
    

Kommentarer