Nå kan påsken bare komme!

Hvis du har vært innom sosiale medier de siste dagene, kan du ha blitt forledet til å tro at påskeferien har vart omtrent siden forrige fredag. Jeg har i hvert fall sett mange fine bilder av perfekte skispor, pølser på bål, vinglass foran hyttepeiser etc etc. Men påsken starter strengt tatt ikke før i morgen, og mange er fremdeles i byen på grunn av jobb. Og hva er vel bedre enn å kickstarte en ferie med 12 intervallrunder med Treningscamp? 

Jeg var spent på oppmøtet i kveld, og vi ble «bare» seks stykker. Men innsatsen sto som alltid til gull! Og sannelig var det ikke en nykommer i dag også, så ekstra velkommen til Knut (og klapp på skulderen til Karin, som har dratt med seg enda en nabo på TC-trening)! Jeg hadde på forhånd pønsket ut en intervallvariant, og møtte ingen benkeforslag. Da ble det: 

1 runde
pause på 1 minutt 
2 runder
pause på 1:10
3 runder 
pause på 1:20
3 runder
pause på 1:20
2 runder
pause på 1:10
1 runde
påskeferie

Topp innsats og god stemning i kveld (ikke at det er uvanlig, altså). Jeg synes også det er veldig hyggelig å ta en prat etterpå, når man har fått igjen pusten etter siste runde. Artig å dele erfaringer og bli bedre kjent med løpekompiser. Takk for en kjempegod økt til Karin, Knut, Irene, Claus og Per Kristian. Og god påske til alle! 
(husk å registrere treningen her)

 
   

Kommentarer

  1. Hvis/når jeg flytter til Oslo til høsten, så tror jeg at jeg må tørre å være med dere på treninger av og til. Det virker til å være et veldig bra opplegg! :)

    SvarSlett
  2. Du må absolutt bli med, Guro! Vi har alltid plass til flere, og treningene passer for alle. Velkommen skal du være :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar