Like før

Wow! Så mange vi var i parken i kveld! Vi var faktisk så mange ivrige, spreke, spretne løpere at jeg ikke klarte å telle alle. Heldigvis hadde vi tellekyndige blant oss, og Gunnar mener vi var nærmere 30 stykker i dag. Det tror jeg er en stund siden, og det er veldig moro at så mange vil løpe med Treningscamp! 

I dag ble det klassikeren 1-2-1 x 3. Det vil si at vi løper:
1 runde (cirka 450 meter)
pause i ett minutt
to runder
pause på 1:10
1 runde 
pause på 1:00
gjenta tre ganger

Dette kan jeg love at man blir svett og sliten av. Heldigvis blir også formen merkbart bedre, selv om det ikke gjør at intervallene blir spesielt enklere... 

Synes det gikk bra å løpe i kveld, selv om vi var en stor gjeng. Øker vi mer framover nå, må vi nok dele oss i to grupper, siden parken vil fylles opp av flere folk når kveldene blir varmere. Det er omtrent på denne tida av året vi begynner å merke at gruppa blir større og større, for nå nærmer f.eks Sentrumsløpet seg. Mange ser på det som en slags sesongåpning for løp, og det er alltid en gjeng fra campen som skal være med. Selv har jeg ikke meldt meg på ennå, og er i tenkeboksen fordi jeg skal til Brussel og løpe «10 km de Bruxelles» søndagen før. Ikke sikkert to konkurranser på én uke er å anbefale. Vi får se. Plutselig melder jeg meg på. Rarere ting har skjedd.

Vi var også flere nye i dag, ekstra varmt velkommen til dere! Jeg dro omtrent rett fra jobb til trening og har vært helt susete i hodet i hele kveld, men hvis jeg anstrenger meg veldig tror jeg de nye var to stykk Inga, én Magnus og én Kristian/Christian. I tillegg gjorde noen comeback etter å ha vært borte en stund, og noen var med oss for andre eller tredje gang. Håper å se de som var nye, samt dere gamle travere, neste gang også!


    

Kommentarer