Langtur med en twist

Enda så dausliten jeg ble av intervallene i går, er jeg allerede i gang med å planlegge neste løpetur. Det må bli en langtur, og det må bli på lørdag. Blir du med?

Jeg tenker følgende: Oppmøte klokka 10 ved togstasjonen på Skøyen. Løpe ut til Fornebu (cirka ved Statoil, men jeg er åpen for en litt lengre distanse), deretter løpe tilbake mot Skøyen. I stedet for å avslutte der, fortsetter vi videre ut til Bygdøy og Hukodden, før vi endelig vender nesa mot Skøyen og våre respektive hjem (eventuelt en kafé som selger kanelboller. Karin vet hvor). Jeg løp denne ruta for omtrent en måned siden, og da ble det i overkant av 23 kilometer (det inkluderer transportetappen min til og fra Skøyen, som er omtrent 6 kilometer til sammen). Du trenger selvsagt ikke være med på hele turen. 

Tempomessig skal jeg prøve å ligge på rundt seks minutter per kilometer. Jeg vet at det er litt tregt for noen av dere, men i verste fall kan vi dele oss i to grupper.

Ses vi på lørdag? 

Fra en av årets tidligere langturer. Smilene sitter som regel løst.


    

PS: Passer ikke klokkeslettet, eller vil du helst løpe en annen rute? Kom gjerne med innspill til meg, eller ta initiativ til en langtur selv. Min erfaring er at det nesten alltid er noen som har lyst til å løpe hvis man foreslår en tur. Det enkleste er å bruke Facebook-gruppa vår, eller spørre noen på neste trening.

Kommentarer